1.utazás régen

Hírlevél!

Családunkban hagyományosan az utazás a legjelentősebb szabadidő eltöltés. A rendszerváltás előtt háromévente tudtunk utazni, és volt, hogy csak 70$ költőpénzt válthattunk „hivatalosan”. A közbenső években jártuk a volt „szocialista” országokat és szép hazánkat. Iskolai szünetekben majd szabadság alatt mindég utaztunk valahova. Hónapokig terveztük azokat a napokat, térképekkel, útleírásokkal, rokonok barátok élménybeszámolóival. Trabanttal, motorral sátrazva, diákszállásokra befizetve, hogy minél olcsóbban minél több helyre tudjunk eljutni.

Alakultak lengyel barátságok autóstoppos kalandok közben, Bolgár élmények hálókocsis vonat utak alatt. Ezekkel az igénytelen szállásválasztásokkal szemben nem is volt komoly elvárásunk. Ezekben az időkben hozzászoktunk, hogy nem mindég azt kaptuk amit vártunk. A legmegrázóbb azonban az volt, amikor Pannónia motorkerékpárunkkal 1200km utazást követően a bolgár tengerparton közölték a szállodában velünk, hogy eladták németeknek a szobánkat, és menjünk haza reklamálni természetesen ez volt a nászutunk.

Később már próbáltunk igényesebben utazni, de az anyagiak mindig határt szabtak vágyainknak. Utaztunk lakósátorral, lakókocsival, később 2 majd 3 csillagos szállodákban szálltunk meg. Bővülő anyagi lehetőségekkel együtt bővült a családunk is. Három gyerekkel sokszor anyagi kihívás volt a két három hetes külföldi nyaralás megvalósítása, de sikerült sok helyre eljutni. Felemelő érzés felnőttként visszahallani, hogy milyen élményeket kaptak ezeken a közös nyaralásokon. Emeli az utazások értékét, hogy nem az ajándék maradt meg az emlékezetükben, hanem az élmények, azt senki el nem veheti.

A gyerekek felnőttek, a vállalkozások néha tönkrementek, az anyagiak beszűkültek a nyaralások el-el maradoztak. Sajnos jelenleg a csekkek viszik el a nyaralások lehetőségét, ezért folyamatosan kutatom, hogy hogyan tovább. Biztosítani szeretném a megszokott életszínvonal megtartását, vagy ismételt elérését, szeretnék egy biztos nyugdíjat helyettesítő jövedelmet szerezni és gondtalanul utazni most már az unokákkal.

Az elmúlt hónapokban keresett meg egy barátom egy olyan lehetőséggel, amely előbbi két vágyamat egyszerre teljesítheti. Egy utazási klub keretében nem csak szállásra és utazásra nyílik garantáltan alacsony áron lehetőség, hanem olyan élményeket nyújtanak, ami sokkal több, mint egy kirándulás ismeretlen tájakon. Olyan utazásokat szerveznek, ahol baráti közösségek alakulnak közös élmények megélése keretében, felejthetetlen nyaralások alkalmával. És itt jön a lényeg, hisz bármilyen kedvező is az ár, akkor is ki kell fizetni!

A klub értéke a tagság bővülésével arányosan nő, tehát azt jutalmazzák, hogy az emberek ezt a szenzációs lehetőséget minél több embernek megmutassák, és ez a „munka” mid összesen amit végezni kell. Ismét elérhető az anyagi biztonság, az élményekkel teli pihenés, a gondtalan élet, csak meg kell mutatni a lehetőséget az embereknek.

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide 

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük