Bemutatkozás

 

Üdvözlöm, Móczár Ferenc vagyok a World Ventures amerikai turisztikai vállalat egyik magyarországi képviselője.

58 éves vagyok, három felnőtt gyermek édesapja és két kisgyermek nagypapája. Feleségem több mint 20 éve egy egyházi óvoda vezetője, pedagógiai szakértő, szaktanácsadó, mesterpedagógus. Felsőfokú műszaki végzetségemmel 37 éve építőipari kivitelezésben dolgozom. Sajnos az elmúlt évek súlyos visszaesése és az anyagi bizonytalanság miatt kiegészítő lehetőség, jövedelem pótlás után kellet néznem.

Gyerekkorom óta szeretek utazni belföldön és külföldön egyaránt . Szerencsémre feleségemmel azonosan gondolkodunk, mindketten szívesen kirándulunk, utazunk, ismerkedünk idegen tájakkal, földrészekkel. Szakmám folytán minden építészeti alkotást, várat, kastélyt, templomot érdeklődéssel nézek meg. Utaztunk autóstoppal, vonattal, autóval, repülővel, laktunk sátorban, lakókocsiban, diákszálláson, csillag nélküli szállodában. Mai napig gyermekeim az utazásokat, az ott gyűjtött emlékeket, élményeket mesélik nagy örömmel.

Nagyon megörültem mikor egy kedves barátom megkeresett ennek a turisztikai cégnek az utazási klubjával. Elolvastam minden fellehetőt, megnéztem sok videót, és a sokéves utazási tapasztalatokkal a hátam mögött úgy látom, hogy ez a klub a XXI. század „élménygyára”! Biztosan állíthatom, hogy megtaláltam a jövő utazási lehetőségét, amely jelenleg a világon egyedülálló. Nem csak szállást biztosít az utazáshoz, hanem egyedi programokkal gondoskodik arról, hogy a nyaralás felejthetetlen élmény legyen egy „álom út”. A cég lehetővé teszi az álom úthoz repülőjegy, autóbérlés vagy akár színházjegy, sportrendezvényre belépő beszerzést és mindezt teszi árgaranciák biztosításával. Garantálja, hogy a szállást, a repülőjegyet nála lehet a legolcsóbban beszerezni.

Miután tagja lettem a klubnak, megmutattam barátaimnak, ismerőseimnek a páratlan jövőbemutató lehetőséget és a belépő új tagokkal bővülő klub további kedvezményt adott az utazások árából. Miután 6 klubtag lépett be ajánlásomra már a belépési díjnál magasabb jövedelmet nyújtott és a tagdíjtól is mentesültem. Gyakorlatilag újra lehetőségem nyílt kedvenc hobbimnak hódolnom, és a bizonytalan anyagi helyzetem is stabilizálódik, sikerül a több lábon állást megvalósítanom. Nem kell semmit eladnom, házalnom, egyszerűen a kedvenc időtöltésemet kell megmutatnom minél több embernek.

Ha csatlakozik a klubhoz, részese lehet a jövő élmény gyárának, passzív jövedelemhez juthat, tagja lehet egy új közösségnek, melynek jelenleg 4.000.000 tagja van a világon, és havonta 35.000 új belépő élvezi a szolgáltatást. Egyedülálló, hogy a cég tízéves történetében a belépő klubtagok 93%-az a mai napig tag, és ebben az évben már több mint 4.000 „álom út”- ból válogathatunk.

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide 

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük