Vágyak – élmények?!

Az emberekben mindég meg volt a vágy a távoli ismeretlen felkutatására. Már őseink is mindenféle járműveket, hajókat építettek, hogy meghódítsák az ismeretlent. Földrészek felfedezése, ősi kultúrák megismerése, az emberiség múltjának feltárása köszönhető az „eredendő bűn” – től eredeztetett kíváncsiságnak. Mint tudjuk Évától kaptuk az almát!

Ma is kíváncsiak vagyunk távoli azonban már felfedezett és leírásokból, filmekből ismert tájakra, városokra, emberekre. Ma is hajózunk kicsit korszerűbb hajókon, mint Kolumbusz Kristóf, repülünk, mert az álmot megvalósítottuk, feltaláltuk a vonatot tehát utazunk. A statisztikák szerint 1012-ben az országhatárokat átlépő turisták száma elérte az egy milliárdot és várhatóan 2020-ra eléri 1.8 milliárdot. A határokon belüli turisták létszáma napjainkban túlhaladta a 3,5 milliárdot! Látható tehát, hogy turizmus, mint iparág világviszonylatban igen jelentős.

A World Ventures alapítói megálmodták, hogy a tájékozatlanság okán esetleg anyagiak miatt otthonmaradók is kedvet és lehetőséget kapjanak vágyaikban szereplő tájak, kultúrák, műemlékek meglátogatására, éves munkájuk kipihenésére. Megalkották a Dream Trips-t, ahol nincs utazási iroda csődje miatt szállodában maradó utas, nincs kifizetetlen számla, szomszéd épület mellékhelyiségére néző szoba. A szálloda legtöbbször már egy évvel hamarabb kifizetésre kerül, a különleges programok és a megérkezéskor megtartott üdvözlő partik az út részei. A nyaralás, a városnézés a klubtagok baráti csoportjának élményévé válik, melyet fotókon megörökítve az instagramon teszik közzé hirdetve a világon egyedülálló szolgáltatást!

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük