Utaznál, de nincs miből?

A megoldás a World Ventures! Lépj be a klubunkba, mert itt hosszú távon passzív jövedelemre tehetsz szert. Az egyedülállóan felépített jutalék rendszer nem a szolgáltatás árrésére van alapozva, hisz árrés nélküli az üzlet. Kizárólag a tagok tartják fenn az klubot, és a tagdíjakból, azaz a tagság létszámának a növekedéséből és annak gyorsaságából származik jövedelme azoknak, akik tesznek a közösség szerveződéséért. Nem reklámozunk, csak utazunk, és megosztjuk az élményeinket a közösségi médiákon!

Nincs még egy ilyen vállalkozási forma, amely úgy indítható, hogy belépsz 200$-al és ezt másnap leutazhatod, befizetsz havi 50$ tagdíjat és 12 hónap tagság után ezt 100%-ban leutazhatod, és ha pénzt akarsz keresni a leutazható $-on kívül, akkor csak 100$-ért képviselője lehetsz a World Ventures cégnek. Ha négy barátod, ismerősöd a Te élményeid elmesélése után kedvet kap ehhez az utazási formához, akkor mentesülsz a tagdíjfizetés alól, de 12 havonként ugyan úgy megkapod a leutazható $-at mint ha fizetted volna.

A klub a világon egyedülálló lehetőség, az elmúlt évben a direkt értékesítő cégek világranglistáján a 47-ik helyet érte el, és az első 400 között nincs turisztikai cég! Az előző évi árbevételéhez képest tavaly 100 millió $-al nőtt a forgalma! És mindezt úgy érte el, hogy egyedülállóan többszörös árgaranciával biztosítja a lekedvezőbb áru utazást a tagjainak! Az internet, a közösségi média és a turizmus hármasa garantálja ma az okos „kütyük” robbanásszerű terjedésével a páratlanságát a klubnak. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ne halogasd a csatlakozást

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük