Tovább emelkedik az utazók száma! Légy Te is köztük!

 

Feleségemmel már megismerkedésünket követően szívesen utaztunk, hol motoron, hol autóstoppal, hol vonattal. Ma már inkább autóval vagy repülővel, gyermekeink felnőttek, önálló életet élnek, így ismét kettesben utazunk. Most azonban már a minőségi utazás felé fordultunk, hisz az évek már egy kicsit elszálltak a fejünk felett. Barátom invitálására ismerkedtem meg a World Ventures cég alapítói által megálmodott Drem Trips utazási klubbal.

Nehéz volt elhinni, hogy létezik olyan lehetőség ahol az ár és a minőség nem arányosan változik, hanem a minőséget felejthetetlen öt csillagos élmények jelentik két csillagos áron. A cégalapítók szándéka megvalósult, az emberek milliói utaznak ma már a klub nyújtotta lehetőséggel mert megengedhetik maguknak az olyan álom utakon való részvételt, amit eddig csak a médiákból ismertek és vágyakozva irigyeltek módosabb embertársaiktól.

Az utazási klub tagjai olyan utak és élmények élvezőivé válnak, amelyeket legtöbbször egy évvel az utazás előtt a cég megvásárolt és árrés nélkül kínálja a tagjainak. Ezért a ma már 4.000.000 tag tagsági díjaiból tartja fenn a klubot, és az elégedettséget jelzi, hogy a tíz év alatt belépett klubtagok 93% a mai napig tag. Ez egyedülálló a világon, más hasonló klubok 20% körüli tagmegmaradási statisztikáit ismerve. Egyetlen dolgunk van, meg kell mutatni barátainknak, ismerőseinknek, hogy is lehet utazni. Meg kell mutatni mindenkinek!

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük