Szeretnél egy felejthetetlen hetet az Égei tengeren?

 

Nyolc nap, hét éjszaka egy party yacht fedélzetén az Égei tengeren! Egy példa a World Ventures által a Drem Trips klubtagjai számára szervezett élmény nyaralások közül. Az athéni repülőtérről transzfer visz a kikötőbe a csodás luxus yacthoz ahol üdvözlő fogadással vár a klubot képviselő hostess.

Egy életre szóló élményt tud nyújtani az Égei tengeren a csodás Görög szigetek közötti luxus vitorlás fedélzetén eltöltött nyolc nap. Menekülés a hétköznapok rohanásából a tenger ringató pihentetésébe, egybekapcsolva kulturális és kulináris élvezetekkel egy igazi kuriózum! A programban van több sziget, város meglátogatása, városnézés kerékpárral, szigetlátogatás szamárháton. A városi ember számára olyan feltöltődést ad, amely lelkileg és testileg is páratlan.

Sokan eddigi nyaralásaink alatt kikötőkben sétálva irigykedve és vágyakozva néztük a yachtjaik fedélzetén pihenő, italjaikat szopogató embereket. Úgy gondoltuk, hogy ez számunkra elérhetetlen, megfizethetetlen, azonban a Dream Trips klub tagjainak ez is elérhetővé vált megfizethető áron! A tagoknak két főre a reptéri transzferrel együtt 367.000,- Ft! Az út június 20.-tól 27.-ig tart.

Véleményem szerint ez egy olyan ajánlat azok részére, akik ilyen pihenésre vágynak ami kihagyhatatlan! Ne habozz, csatlakozz!

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük