Miért a World Ventures?

 

Tényleg kíváncsi vagy rá? Azért mert ez a XXI. század utazási formája és üzleti lehetősége! 2005-ben két fiatalember Wayne  Nugent és Mike Azcue megálmodtak egy olyan klubrendszert, amelynek keretein belül sok olyan ember is eljuthat vágyott országaiba, tájaira, aki információ hiány, vagy anyagiak hiánya miatt ezt eddig nem tehette.

A klub olyan Dream Trips –t nyújt tagjai részére, amelyek egyedülállóak, felejthetetlen élményeket nyújtanak és az anyagi és ingó vagyontárgyakkal ellentétben életünk végéig megmaradnak! Úgy van felépítve a rendszer, hogy a többi direktértékesítési rendszerrel ellentétben nem árrésen alapul, hanem a klubtagok tartják fenn tagdíjaikból. Világunkban az elektronika segítségével a közösségi médiák mélyen behatoltak intim szféránkba, az internet használata már mindenki hétköznapjaiban jelen van, és a híradásokból tudjuk, hogy a turizmus világszerte robbanásszerűen fejlődik. E három tényező együttese működteti a világ legnagyobb utazási klubját.

Nehéz elhinni, hogy létezik olyan lehetőség ahol az ár és a minőség nem arányosan változik, hanem a minőséget felejthetetlen öt csillagos élmények jelentik két csillagos áron. A cégalapítók szándéka megvalósult, az emberek milliói utaznak ma már a klub nyújtotta lehetőséggel mert megengedhetik maguknak az olyan álom utakon való részvételt, amit eddig csak a médiákból ismertek és vágyakozva irigyeltek módosabb embertársaiktól.

Egy érdekes statisztika szerint a facebook felhasználók 55%- a like-ol  utazási témában, 70% frissíti állapotát nyaraláskor, nyaralás alatt 85% használ mobil eszközt és 76% oszt meg fotókat közösségi oldalakon.

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc További információért kattints ide

 

email: info@moczarferenc.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük