Lépj be a szabadság mozgalmába!

 

Szüleink, elődeink által felmutatott és végigélt séma van beprogramozva agyunkba. Ez az életforma beprogramozott kiszolgálása bizonyos rétegeknek, akik irányítják és kihasználják életünket. Itt nem feltétlenül közvetlen felettesünkre, munkáltatónkra gondolok. Bombáznak minket a globalizmussal, mindenféle kereskedelmi egyezményekkel, génmódosítással, gyógyszerreklámokkal, és ez sajnos a szálakat végig követve bizonyos gazdasági csoportok felé mutatnak. Kérdés, hogy életcélunk lehet-e 20-25 évi tanulás és 40-50 évi munka után valamilyen várható minimális nyugdíj reményében leélni az életünket, hogy mások szabadon élvezzék munkánk – életünk eredményét. Sajnos én már erre későn eszméltem, de talán még van lehetőségem, hogy az utolsó pillanatban változtassak életem további szakaszán. Van egy lehetőség, ami mindenki számára nyitva áll, akár fiatalon is elérhető egy magas szintű passzív jövedelem, azaz huszonévesen is nyugdíjazhatod magad!

Két fiatal férfi megalkotott egy olyan klubrendszert, amely lehetővé teszi, hogy pár évnyi kitartó munka után szabadok lehessünk, egy olyan életet éljünk, amilyet szeretnénk! Ez a cég a World Ventures és az általa létrehozott Dream Trips klub.

A világ átalakulóban van, előtérbe kerülnek a direkt értékesítési rendszerek, hisz a sok átverős reklám által becsapott emberek nagyobb hitelt adnak barátaik ismerőseik által tett ajánlásoknak. Egészségügyi szakemberek tudományos munkákkal bizonyították, ahhoz, hogy egy ember egy évet végig dolgozzon, ahhoz évente minimum 21 nap feltöltődésre, azaz szabadságra van szüksége!

A Dream Trips klubtagsággal és terjesztésével ezt érhetjük el! Semmi más munkánk nincs, csak minél több embernek kell megmutatni a lehetőséget, beszámolni az álom utakon átélt élményekről! Lépj egyet, lépje ebbe a mozgalomba!

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük