Keress pénzt az utazással!

Mi akadályoz meg abban, hogy eljuss olyan helyekre a világban, amelyeket csak a médiákból ismersz, de vágysz rá, hogy személyesen megtapasztald. Két dolog szokott általában előfordulni. A könnyebben áthidalható probléma a helyismeret, a nyelvismeret hiánya. A World Ventures úgy szervezi a Dream Trips-t, hogy a megérkezéskor a cég képviselője fogadja a klubtagokat, még a recepcióhoz sem kell menni, mindent elintéz, a Platinum tagokért még transzfer is megy repülős utazás esetén. Első estén a klubtagoknak üdvözlő estet rendeznek, hogy az „álom úton” résztvevők összeismerkedjenek, megbarátkozzanak egy mással, közös élménnyé téve a nyaralást, pihenést. A szervezett kirándulásokon elkíséri a résztvevőket, az egész nyaralás alatt rendelkezésére áll egészen a hazautazásig.

A másik probléma az anyagiaknál keresendő, ezért egy olyan rendszert álmodtak meg a cégalapítók, amelyben ötcsillagos utazásokat két- három csillagos árakon kapunk meg! Az „álom utakat” általában egy évvel előre kifizetik, így rendkívül kedvező áron árrés nélkül kapjuk meg. A klub a tagdíjakból tartja fenn magát, amelyet azonban egy év tagság után leutazhatunk, így akár a tagdíjat egy elő takarékosságnak tekinthetjük, mintha a TV tetején lévő malacperselybe tennénk havonta a pénzt.

Azokat a klubtagokat, akik megelégedettségüket úgy fejezik ki, hogy barátaiknak, ismerőseiknek elmesélik élményeiket és ennek nyomán újabb tagok lépnek be a klubba leutazható $-al jutalmazza a cég. Ha bizonyos létszámot meghalad a csatlakozók száma, akkor már kártyára utalt jutalékot is kapunk, sőt később passzív jövedelemhez juthatunk. Ezt azonban nem csak egyedül érhetjük el, hisz ez csapat munka, közösen egymás segítésével juthatunk a jövedelemhez.

Ha szeretnél utazni, az utazással élményekhez és passzív jövedelemhez jutni akkor ne gondolkozz, lépj, be az az üzlet most robban!

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük