Induljunk nyaralni!

Álmodunk, tervezünk, szervezünk, foglalunk és indulunk! Ilyen egyszerű? Igen, a World Venturesnél igen, sőt még ennél is egyszerűbb! A klubtagok rendelkeznek saját web irodával és munka után családi körben kényelmesen készíthetik elő a nyári pihenését családjuknak. 2015-ben több mint 4000 „álom útból” azaz Dream Trips-ből választhatunk, a világ legszebb tájai közül, természetesen hazánk, vagy a közeli európai utak közül is. Az „álom utak” jól előkészített, magas színvonalú élményekkel teli utazások árgaranciával. Klubunk munkatársai mindent megtesznek, hogy a tagság maximálisan meg legyen elégedve a szolgáltatás minőségével és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az , hogy az elmúlt tíz évben a belépők 93%-a ma is a tagság soraiban van.

Elképzelhető azonban, hogy valakinek az igényeinek nem felel meg egy „álom út” sem, nekik is megoldás. A klubtagok közel 1.500.000 szállodából és 1.000 légitársaság közül választhatnak kedvüknek, ízlésüknek megfelelőt. A web irodánkban teljes körű információt kaphatunk a kiválasztott szállodáról, szolgáltatásairól, az odajutás lehetőségeiről. Rendelhetünk színházjegyet, sportrendezvényre belépőt, bérelhetünk autót, reptéri transzfert, gyakorlatilag a pihenésünkhöz minden rendezhető a saját számítógépünkről vagy bármilyen elektronikus kütyüről, ez a XXI. század!

Rendelkezésünkre ál egy concierge szolgáltatás is, amely ha szükséges még a reggeli ébresztést is intézi, hogy le ne késsük a repülőt! Légy a világ vezető utazási klubjának tagja!

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük