Fizettek már neked azért mert utazol!

 

Ha velünk tartasz, megtörténik veled ez az eddig lehetetlennek tartott csoda is! A World Ventures megálmodói abból indultak ki, hogy az emberi természet a „paradicsomból” való kiűzetés okaként kíváncsi. Szeretne megismerni tájakat, embereket, kultúrákat, összehasonlítani saját lakókörnyezetével.

Az elképzelés az utazás akadályainak kiküszöbölésére két okot szeretne megszüntetni, az ismeretek hiányát, és az anyagiak hiányát. Az utazások életre szóló élményt nyújtanak az utazóknak. A klub alapítói ezért erre, azaz az élményekre helyezik a hangsúlyt a kiváló szállás lehetőségek mellett. Olyan programokat szerveznek a nyaralásunk alatt, amelyeket hazaérve szívesen osztunk meg családi, baráti, ismerősi körben. Az utazásunk alatt hostess gondoskodik rólunk, oldja meg esetleges problémáinkat, ellát információkkal, ismeretekkel.

A másik akadályt az anyagiak szokták jelenteni álmaink megvalósításában. Megoldása a problémának több oldalról történik. A tíz éves cég igen tőkeerős, és más online szállásfoglaló portálokkal ellentétben legtöbbször már egy évvel előre kifizeti az „álom utat”, így teljes biztonságban utazhatunk. Árgaranciát is ad, saját pénzét kockáztatva felajánlja az utazónak, hogy ha az adott időben és helyen a nyújtott szolgáltatásokkal együtt valaki kedvezőbb árú ajánlatot talál, akkor a teljes összeget visszatéríti, és ingyen utazhat a klubtag. Erre még a tíz év alatt nem volt példa.

Az utazási élményekkel hazatérő klubtag baráti körében elmeséli a tapasztaltakat, és legalább négy ismerős csatlakozik a klubhoz, akkor mentesül a klubtagsági díjtól, és ha további két ember csatlakozik, akkor már jövedelemre is szert tesz. Tehát pénzt kap azért mert utazik, és azt elmeséli. Ne gondolkozz, hanem dönts és lépj be a klubba!

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük