A direkt értékesítő iparág legizgalmasabb cége!

 

Figyelve az értékesítési piac szereplőinek viselkedését és a vevői körök igényének változását, jól látható, hogy a családi, barát ajánlásnak, véleménynek nagyobb súlya van, mint a gigareklámoknak. A médiákból folyó agymosás szerű reklámáradat is már egyre kevesebb embert tud megtéveszteni. Pár éven belül a piac jelentős része a direktértékesítési rendszeren belül fog működni. Az internet behálózza életünket, a közösségi médiákra az emberek sokszor bizalmas belső dolgaikat is kiposztolják.

Tudomásul kell venni, ha tetszik, ha nem az okos kütyük elterjedése (telefon, táblagép, TV, szemüveg) az internet világába áttette az érdeklődést minden szinten. Az emberek az egészségükkel, foglalkozásukkal, szórakozásukkal, vásárlásaikkal kapcsolatos információkat jelentős részben az internetről szerzik be.

Fokozottan igaz ez az utazásra, a turizmusra. Feleségemmel még a gyakori gyógyvizes hosszúhétvégés wellnessezéseinket is internetes ajánlatokból választjuk ki. Egy érdekes statisztika szerint a facebook felhasználók 55%- a like-ol utazási témában, 70% frissíti állapotát nyaraláskor, nyaralás alatt 85% használ mobil eszközt és 76% oszt meg fotókat közösségi oldalakon.

Klubunk nyújtotta lehetőség azonban a világon egyedülálló a többi online lehetőség között. Élményekkel teszi különlegessé a nyaralást, pihenést, szórakozást, sportolást, „álom utakat” szervez ** árakon! Három dolgot egyesít, a turizmust, az internetet és a közösségi médiát. Azok a klubtagok, akik ajánlásukkal a klub létszámának emelkedéséhez hozzájárulnak egy jutalékrendszer keretében jelentős jövedelemhez juthatnak túl az egyedülálló utazási élményeken.

Csatlakozz hozzánk, légy egy nagy közösség tagja!

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük