6. A jövő értékesítési lehetősége

 

A turizmus az utóbbi évekre jellemző dinamikus növekedése 2015-ben is folytatódik. Belföldön januárban a vendégszám 10,5%-kal, a vendégéjszaka száma pedig majd 9%-kal haladta meg a tavaly januárit. A szállásdíj-bevételek még ennél is dinamikusabban, közel 25%-kal emelkedtek. Statisztikai adatok bizonyítják, hogy ez egy olyan iparág, amellyel érdemes foglalkozni.

Az első hírlevelekben foglalkoztam az utazási szokások és lehetőségek átalakulása mellett az anyagi, gazdasági keretek beszűkülésével, mely engem sajnos komolyan érintett, miután 36 éve az építőiparban tevékenykedem. Az utazásra szánható keret hiánya mellett sokkal fájdalmasabb jövőkép a várható nyugdíj nagyságrendje, esetleges megszűnése! Mindenképpen olyan lehetőséget kell keresnem, amely egy passzív jövedelem folyósítását teszi lehetővé és ezáltal kiváltom a nyugdíj hiányát.

Erre több lehetőség van, ezeket a teljesség igénye nélkül vegyük sorra. Tulajdonunkba kellene legyen 2 – 3 nagy értékű ingatlan, lakás, melyek dérbeadásával tehetünk szert passzív jövedelemre, de itt is sok kockázat van. Változhat a kereslet kínálat, adó, fenntartási költség, ügyvédi költség stb. További lehetőség befektetési alapokba helyezni megtakarításainkat, és a hozamokból remélhetünk passzív jövedelmet. Ez a lehetőség jelentős szakmai jártasságot és szerencsét is igényel, hisz a jelentős tőkével rendelkező befektetők játékává válhat értékpapírunk. A mennyiben nem rendelkezünk ilyen irányú tudással akkor alapkezelőre bízhatjuk befektetni való pénzünket, azonban ez rendkívüli bizalmat igényel, és ez az elmúlt időszak sorozatos bróker botrányai miatt szerintem ez nem sok emberben van. Lehetőség még államkötvénybe vagy bankbetétbe helyezni pénzünket, azonban ezek a lehetőségek alacsony jövedelmezősége miatt jelentős tőkebefektetést igényelnek, az így keletkező bevételt adó terheli, és a pillanatnyi gazdasági helyzet is befolyásolja a kamatszintek alakulását.

Általam nagyon kedvezőnek ítélt lehetőség, hogy valamilyen direktértékesítési rendszerben való részvétel és munkavégzés eredményezhet 3 – 5 éves munka után olyan passzív jövedelmet, amely kiválthatja a nyugdíjat. Külön szimpatikus, hogy amíg az ember belelendül, addig másodállásként is végezhető és csak a megfelelő és biztos jövedelemszint elérése után érdemes ezt a lehetőséget főfoglalkozásként végezni. Az már csak hab a tortán, hogy ha az utazási klubtagságunk mellett képviselőivé is akarunk válni a cégünknek, akkor a tagság létszámának bővítését végezhetjük direktértékesítési formában, így ajánlásunk eredményeként a belépő tagok után jövedelmet kapunk. Ez lehetővé teszi, hogy a szabadidő töltésünk, nyaralásunk egyúttal jövedelemszerzésünk forrásává váljon.

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide 

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük