4. az utazás élmény

 

Az utazás örök élményt ad számomra, családommal gyakran sztorizunk, nézegetünk fényképeket, és tervezzük, hogy hova szeretnénk legközelebb eljutni. Az elmúlt években láthatóan átalakul a kereskedelem az internetnek és a közösségi médiáknak a hatására. Éveken belül eltűnnek a plázák, bevásárló központok. Az emberek előtt „tisztul” a kép a multik által nyújtott szolgáltatás minősége, tartalma, nyereségessége terén. Az utazási piac is átalakul, megjelentek először az utazási irodák, szállodák honlapjai, képgalériákkal, akciókkal, wellness szolgáltatásokkal. Programokat szerveztek a szállás szolgáltatás köré, hogy megcélozzanak különböző érdeklődésű embercsoportokat.

Pihenés, túrázás természeti szépségek, kulináris események, szüret, borkóstoló, munkaszüneti napok, ünnepek adták a témát. A fejlődésnek induló, átalakuló turizmus piacán megjelentek a különböző internetes szállásfoglaló portálok, amelyek a szállodai szolgáltatásokat csak továbbajánlották, remélve, hogy egy szélesebb réteget érnek el. A szálláskontingensek lekötésével elért árengedmény egy részét átengedve az utazóknak, valamelyest kedvezőbb áron tudták a szállást tovább ajánlani. Szerződésekkel kötöttek le bizonyos szálláshely mennyiséget, melyeknek száma 50 – 100.000 – es nagyságrendre becsülhető. Lényeges, hogy ezek a lefoglalt keretek a szállodák részére csak az szolgáltatás után kerültek kifizetésre, és ebből térítettek vissza a szállásfoglaló portálnak kb. 12%-ot.

A mi klubunk jelentősen eltér az eddig megszokottaktól. A leszervezett „álom utak” egy évvel előre kifizetésre kerülnek a szálloda részére, így jelentős árengedmény érhető el, melyet a klubtagok megkapnak. A szállás mellé programokat is szervez a cég maradandó élményt nyújtva tagjainak. Az előre kifizetett szállást egy év alatt tölti fel a cég a klubtagok között. A szolgáltatás minősége garantált, általában öt csillagos színvonal két csillagos áron. Az utakon üdvözlő partival, közös kalandokkal szervez egy vidám szabad közösséget tagjaiból a klub. 2015-ben több mint 4500 ilyen élmény nyaralás közül választhatunk. Természetesen a különböző érdeklődésű turisták a kereső oldalon tematikus szűrők segítségével tudják megtalálni az érdeklődésüknek megfelelő nyaralást.

Szervez a klub utakat sportesemények látogatására, kulináris rendezvények élvezetére, városlátogatásokra, síelni vágyóknak, búvárkodás szerelmeseinek, hajóútra vágyóknak. A klubtagok saját kereső oldalukon, reklámmentes letisztult felületen válogathatnak, tervezgethetnek. Nem kell felugró, tolakodó hirdetések, reklámok özönében „turkálni”, elrontva ezzel a tervezgetés örömét. A kereső oldalunkon foglalhatunk repülőjáratot az utazáshoz, bérelhetünk autót, transzfert, jegyet a sporteseményre vagy színházi előadásra, kérhetünk ébresztést a reggeli induláshoz.

Én azért léptembe, a klubba, mert egyedülálló, árban, szolgáltatásban verhetetlen, a direkt értékesítési piacon az első százban a 40-ik hely körüli pozícióban a turizmus területén világelső.

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide 

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük