3. korszerű lehetőség

 

Utazási klubunkat nem lehet összehasonlítani utazási irodákkal, nyaralás szervezőkkel, mert páratlan élményeket nyújt páratlan áron. Mint már említettem szállásunkat az álomúton nem utólag fizeti, mint a többi internetes portál, hanem előre van, hogy egy évvel előre, és utána tölti fel a klub tagjaival. Ez évben több mint 4000 álomútból válogathatunk.

Tagjaink már közel 30 országból vannak és a cég elmúlt 9 éve alatt 90% feletti a belépők bent maradásának aránya. Úgy gondolom ez páratlan a hasonlóan működő vállalkozások 20% körüli tagság megmaradási adataival szemben.

Vállalkozásunk megvásárolt egy utazási nagykereskedő céget, így „házon belül” tudja intézni ezt a tevékenységet, nincs kiszolgáltatva senkinek. A klub garantálja, hogy a mi az utunkat a legkedvezőbb áron kapjuk meg, hiszen ha lefoglalunk egy álom utat és hét napon belül ugyanolyan feltételekkel és szolgáltatással olcsóbbat találunk a foglalt helyszínre, akkor a teljes árat visszatéríti, és ingyen elutazhatunk a kiválasztott helyszínre. Úgy gondolom, hogy ha egy vállalkozás ilyen garanciát mer vállalni, akkor igencsak biztos a dolgában. Az elmúlt 9 évben nem volt példa visszatérítésre pedig eleinte mindenkiben benne van a kisördög, hogy még azt a kedvező árat is megtakarítsa.

A klubtagoknak személyes foglalási portáljuk van ahol tematizált választási szűrők segítségével böngészhet az ajánlatok között. Számomra érdekes, hogy lehet sportrendezvényekre vagy saját sportolási lehetőségre rákeresni. Utat választhat, aki a kulináris vagy a művészeti élvezetek, látványosságok kedvelője, esetleg vadászni vagy búvárkodni szeret.

Lehet tájak, földrészek szerint válogatni, vagy esetleg óceánokon, tengereken hajózni. A hajóutak választékában havonta egyszer olyan elképesztő áron is lehet foglalni, hogy az hihetetlen, és a szobánk nyugodtak lehetünk, hogy nem a kazánház mellett lesz.

Bármi problémánk adódik, a hostess a segítségünkre van. Más utazási irodánál addig vagyunk fontosak, amíg befizetjük az utazás díját, utána „küzdhetünk” magunk. Sajnos ezt volt alkalmam többször megtapasztalni, a szoba a szomszéd építkezésre nézet, nem volt klíma az ígéret ellenére, messze volt a tenger, és ha volt is helyi képviselő, vagy nem találtuk vagy azt mondta, hogy otthon pereskedjünk. Egy utazási iroda sem ajánlotta fel, ha ismerőseinknek ajánljuk, akkor részesedést fizet a rajtunk keresztül utazó ügyfeleik után.

Klubunk a direkt értékesítési piacon világelső a turizmus iparágban, az első százból a 40-ik hely környékére várható idén, az első negyedéves adatok alapján a tagság idén megnégyszereződik, ne maradj ki!

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide 

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük