2.utazási élmények

Hírlevél 2

Életemben sokat utaztam, diákkoromban barátokkal, szüleimmel, stoppal, vonattal, Trabanttal. Később feleségemmel, gyermekeimmel majd baráti családokkal közösen, azonban soha nem gondoltam volna, hogy a turizmusra, mint iparágra tekintsek. A munkából kiszakadva wellnessben, hegyen, tengeren csak, mint a békés pihenésre, a teljes szabadságra gondoltam a turizmussal kapcsolatban.

Amikor jött a gazdásági visszaesés, nem futotta hosszabb, szebb utazásokra, akkor kezdtem lehetőségeket keresni mind az anyagiak pótlására, mind az utazások folytatására.

Döbbenetes volt a felfedezés, hogy a turizmus, mint iparág a világ GDP-nek közel 10%-át teszi ki, miközben a nagyra tartott távközlési iparág vagy a járműipar a közelébe sem jön. A forgalma 7000 milliárd $, amíg például a kávéipar 100 milliárd $, az étrend kiegészítők 226 milliárd $ körüli nagyságrendet képviselnek.

Feltűnt, hogy miközben 2012-ben 1 milliárd utazó lépte át országa határát, a határokon belül 3,5 milliárd ember utazott, addig az utazási irodák száma jelentősen csökkent. Amíg régen az utazási irodák prospektusait gyűjtöttük, azokból próbáltunk eligazodni, addig ma az interneten választunk uticélt, szállást, szolgáltatást (ha fáj az oldalam, előbb az interneten próbálom diagnosztizálni a bajom eredetét, utána megyek csak orvoshoz). Az okos telefonok elterjedésével robbanásszerűen fejlődtek a közösségi médiák különböző változatai, ma már kórjelenség, hogy az „egymás mellett” ülők is készülékeiken keresztül kommunikálnak egymással.

Ekkor találkoztam egy utazási klubbal, mely a fenti három jelenséget jövőbe mutatóan egyesíti, utazással foglalkozik, interneten keresztül érhető el és utazó közösség kialakításával a közösségi médiákhoz hasonlóan szerveződik. Előbbiek eredményeként sokkal több, mint egy hagyományos utazási iroda, hiszen nem csak szálláslehetőséget nyújt, hanem élményekkel teli álom utakat szervez. Megérkezésünkkor hostess fogad, hisz nem a szállodával vagyunk kapcsolatban, hanem a klubunkkal, nincs dolgunk a recepcióval, este üdvözlő partin ismerkedhetünk meg klubtársainkkal, közös szervezett programokon vehetünk részt és mindezt álomárakon, mert klubunk igen tőkeerős, és az álom utak szállásait előre kifizeti, ezért jelentős árengedményt kap, melyet megoszt tagjaival.

Nem beszéltem még az anyagiak előteremtéséről. Annyit kér a klub tagjaitól, hogy ha jól érezzük magunkat az álom utakon, akkor élményeinket osszuk meg barátainkkal, ismerőseinkkel, hisz az értékét a közösségi médiák értékéhez hasonlóan a tagság növekedése adja, és ezt jutalmazza a cég! Kapunk leutazható dollárokat és barátaink számának növekedése után készpénzt is. Csak ennyi a „munka” amivel néhány év alatt helyreállíthatjuk anyagi biztonságunkat, és szabaddá válhatunk a csekkek fogságából.

További információért kattints ide

Ha Te is részese akarsz lenni ennek a klubnak kattints ide 

Móczár Ferenc

+36/306064019

skype: moczarferenc

email: info@moczarferenc.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük